Kattoremontti vedenpitävästi toteutettuna Pirkanmaalla

Tiedustele kattoremontista
Kattoremontti Pirkanmaa

Kaipaako kotisi uutta kattoa? Ota yhteys Järkipelti Oy:n asiantuntijoihin ja tilaa uusi peltikatto vesivahinkojen välttämiseksi. Hyvin asennettu, laadukas pintakäsitelty peltikatto pitää kotisi vesitiiviinä ja ohjaa sadevedet kouruihin ja räystäisiin. Talven lumipeitto ei myöskään pääse puremaan asentamastamme peltikatosta läpi. Teemme kokonaisvaltaista kattoremonttia omakotitalojen ja suurempienkin kiinteistöjen parissa Pirkanmaan alueella. Kattoremonteillamme on työtakuu. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Kattopeltien asennus

Katoissa käytettävien peltien on oltava erityisen kestäviä vuodenaikoja ja kelejä vastaan. Sopivalla tavalla pintakäsitelty ja maalattu peltikatto kestää käytössä pitkään. 


Asennamme kaikki kattopellit ammattilaisen ottein ja työvälinein. Peltikatto on luotettava ja edullinen kattoratkaisu uudisrakennuksiin ja vanhoihin taloihin. Se suojaa talosi rakenteita keleiltä ja vuodenajoilta usean vuosikymmenen ajan ja on varteenotettava vaihtoehto perinteiselle tiilikatolle.


Klassisten peltikattojen lisäksi meiltä saa korkealaatuiset konesaumakatot. Konesaumakatto on erittäin toimiva kattovalinta ja erinomaisen monipuolinen vesikateratkaisu taloon kuin taloon. Asennamme saumakatot ja muut peltikatteet toiveidesi mukaisesti. Valitsemalla konesaumakaton on lopputuloksena kiinteä ja tiivis katto, joka kestää käytössä vuosikymmenien ajan. Tilaa siis meiltä laadukas kotimainen peltikatto kotisi suojaksi.

Peltikattoremontti

Vuosikymmeniä käytössä ollut peltikatto ei kestä käytössä loputtomasti, ja kattoremontti on ajankohtainen projekti etenkin, kun kyseessä on vanhempi talo. Vuotavat katot ja hapertuneet pellit on syytä vaihtaa hyvissä ajoin vesivahinkojen välttämiseksi ja muiden ongelmien ehkäisemiseksi. Laadukkaasti tehtyyn, kestävään kattoremonttiin kannattaa siis sijoittaa.


Pyydä Järkipellin porukka tarkastamaan kattosi tilanne Pirkanmaalla. Sovimme töiden aloittamisesta ja suorittamisesta paikan päällä ja etenemme töiden kanssa aina sinun toiveidesi mukaisesti. Lyömme sopimuksen lukkoon vasta kotisi tilanteen tarkastettuamme. Remontoimme joko koko katon tai vain osan katosta tarpeidesi mukaan. Haluatko aloittaa työt heti vai vasta myöhemmin? Me vastaamme pyyntöihisi ystävällisellä ja henkilökohtaisella palvelulla!