Kattotikkaat ja muut kattoturvatuotteet Pirkanmaalla

Tilaa tikapuut
Peltityöt Pirkanmaa

Kattotöitä tehdessä on turvallisuus ensiarvoinen asia. Me Järkipelti Oy:llä myymme ja käytämme alan parhaita kattoturvatuotteita meidän kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Kattotikkaat, palotikkaat, lumiesteet ja muut pienemmät rakenteet pitävät huolen etenkin suurempien kiinteistöjen, julkisrakennusten ja taloyhtiöiden kattojen kulkureiteistä ja yleisestä turvallisuudesta. Kattoturvallisuustuotteillamme on asennustakuu – asennamme lainmukaiset hätäpoistumistiet vuosikymmenien kokemuksella Pirkanmaan alueella.

Tikkaat

Teräksestä valmistetut tikkaat ovat kattoturvallisuuden kulmakivi. Asentamamme tikkaat sopivat kattojen ja seinien kulkureitiksi, jotta lumenpudottajat, nuohoojat ja muut kattotyöläiset pääsevät työkohteeseensa helposti. 


Lain mukaan talon omistajan on järjestettävä kulkureitti katolle. Turvallinen ja helppo pääsy katolle kuin katolle hoituu sopivasti mitoitetuilla tikapuilla, jotka on jämptisti asennettu. Tikapuut mahdollistavat paitsi pääsyn katolle myös liikkumisen katon eri kohdissa turvallisesti. Kysy meiltä lisää tikapuiden asennuksesta ja malleista. Vastaamme kysymyksiisi ja tarpeisiisi asiantuntevalla palvelulla. 

Lakisääteinen hätäpoistumistie

Lain mukaan talossa on oltava hätäpoistumistie yläkerran ikkunoiden kohdalla tulipalon varalta. Meiltä saat hätäpoistumistikkaat oikeaan paikkaan lain mukaisesti asennettuna. Näin takaat kaksikerroksisen tai korkeamman talon turvallisuuden lakia ja määräyksiä noudattaen. Etenkin taloyhtiöiden on varmistettava hätäpoistumistiet ja kulkureitit asukkailleen tulipalon sattuessa.

Hätäpoistumistikkaat ovat yksi tärkeimmistä tuoteryhmistämme, ja näiden asennuksessa emme tingi laadusta tai tarkkuudesta. Konsultoi meitä hätäpoistumistikkaiden hankinnassa – me asennamme lain mukaisen kulkureitin puolestasi.

Lumiesteet

Lumiesteet ovat yksi harvinaisemmista kattoturvatuotteista, joita ei kuitenkaan sovi unohtaa. Niitä ei normaalisti asenneta omakotitaloihin, mutta taloyhtiöt tarvitsevat lumiesteet kattojen räystäille turvallisuussyistä. Lumiesteet ovat erityisen tärkeitä etenkin kaupunkialueilla sijaitseville kerrostaloille, sillä katolta putoava lumi on suuren luokan turvallisuusriski jalankulkijoille. Asentamiemme lumiesteiden avulla katolta valuva lumi saadaan pysäytettyä turvallisesti eikä siitä koidu näin turvallisuusuhkaa kadulla kulkijoille. Lumenpudottajat voivat sitten hoitaa loput ankarassakin lumisateessa.