Ikkuna- ja kattopellit Pirkanmaan alueella ammattitaitoisella otteella

Kysy tarjous peltitöistä
Ikkuna- ja kattopellit Pirkkala

Järkipelti Oy on peltitöiden asiantuntija Pirkanmaan alueella. Palvelemme niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin julkisen sektorin edustajia. Pieni yrityksemme on erikoistunut ikkuna- ja kattopeltien myyntiin ja asentamiseen. Laadukkaat ja huolella asennetut pellit pitävät talosi suojattuna sateelta ja rännältä vuosikymmenien ajan. Siksi niihin kannattaa satsata kunnolla. Peltiasennukset tehdään työtakuulla. Tutustu peltikattoihin ja ikkunapelteihin, ja tilaa omasi jo tänään!

Ikkunapellit

Pellistä valmistetut listat pitävät kodin ikkunat suojattuna ylimääräiseltä sadevedeltä ja lumelta. Ne ohjaavat kenossa tulevan sadeveden suoraan maahan eivätkä näin päästä kosteutta pesiytymään talosi rakenteisiin ikkunan raamien kohdalla.


Ikkunapellit on pintakäsitelty kestämään kelejä ja korroosiota. Meiltä saat korkealaatuiset, pintakäsitellyt ikkunapellit ja listat avaimet käteen -periaatteella asennettuina. Ikkunapeltien asentaminen on syytä jättää meidän hoidettavaksi. Näin säästyt ylimääräiseltä työltä ja pääset nauttimaan taatusta laatutyöstä ilman huolen häivää.

Piipunpellit ja piipunhatut

Savupiiput tarvitsevat peltirakenteita, kuten piipunpeltejä ja piipunhattuja, suojakseen. Piipunhattu on yksi tärkeimmistä ja myydyimmistä peltituotteistamme. Piipunhatut suojaavat piippua korroosiolta, kosteudelta, roskalta ja monituisilta vaurioilta. Ilman suojaavaa peltirakennetta piippu täyttyy nopeasti vedestä, lumesta ja roskasta, jotka tukkivat hormin ja aiheuttavat savuhaittoja sisätiloissa. Onkin tärkeää, että piipunhattu asennetaan oikeaoppisesti paikoilleen. Oikein asennettu piipunhattu on vaivattomasti irrotettavissa, jolloin myös nuohooja pääsee piipun sisäpuoleen helposti käsiksi.


Muut piipunpellit suojaavat piippusi rakenteita sisä- ja ulkopuolella toiveidesi mukaan. Piipunpellit on mahdollista suunnitella juuri sinun tarpeitasi varten, jotta piippusi olisi suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy meiltä lisää piipunhatuista ja muista piippuasi suojaavista peltirakenteista.

Muut pellit

Kattopellit ovat tärkein tuoteryhmämme ja teemme töitä niiden parissa säännöllisesti. Olemme lisäksi yksi harvoista palveluntarjoajista esimerkiksi konesaumakattojen alalla. Tutustu peltikattojen asentamiseen ja remontointiin Kattoremontit-sivulla. Myymme ja asennamme erilaisia kynnyspeltejä esimerkiksi ovien kynnyksille sekä palotikkaita ja erilaisia peltisiä kulkutasoja. Lisäksi meiltä saat pellistä valmistettuja lumiesteitä. Tiedustele meiltä lisää esimerkiksi ikkuna- ja kattopeltien yksityiskohdista, ja pyydä ammattilainen apuun Pirkanmaalla.