Rännit ja räystäät kotisi suojaksi Pirkanmaan alueella

Soita ja tilaa rännien asennus
Rännit Pirkanmaa

Sadevesi täytyy ohjata sille tarkoitettuun paikkaan vesivahinkojen välttämiseksi. Järkipelti Oy asentaa rännit, räystäät, kourut ja muut peltirakenteet Pirkanmaan alueen koteihin ja kiinteistöihin asiakaslähtöisellä palvelulla. Pintakäsitellyt peltirakenteet ovat paras ratkaisu sadevesien ohjaamiseen katolta viemäriin. Tarjoamme sadevesijärjestelmien asennukselle työtakuun.

Kourut

Sadevesijärjestelmät koostuvat useista eri osasista. Ensimmäinen osa katolta valuvien sadevesien ohjaamisessa ovat eri muotoiset ja pituiset vesikourut eli rännit. Kouru ottaa vastaan katolta tulevan sadeveden sekä pienet roskat ja ohjaa nämä kohti syöksytorvea ja maata. Näin sadevesi ei pääse kerääntymään ikkunoiden alle ja talon perustuksiin. 


Meiltä saat sekä pyöreät että kantikkaat sadevesikourut toiveidesi mukaisesti ja sovitussa aikataulussa asennettuina. Kourujen asentaminen on ehdottomasti jätettävä ammattilaisten hoidettavaksi, jotta veden valuma saadaan suunnattua oikein. Itseasennettu kouru voi helposti aiheuttaa ongelmia vuosien saatossa.

Kannakkeet ja tuet

Vesikourut tarvitsevat erilaisia tukirakenteita ja listoja tuekseen, jotta ne kestäisivät rankassa myrskyssä ja ankarassa talvessa eheänä. Osana kourujen asennustyötä asennamme myös tarvittavat kannakkeet kourujen kylkeen. Näin koko sadevesijärjestelmä pysyy kasassa ja vedet ohjautuvat juuri sinne minne niiden kuuluukin. Myymme nämä oheistuotteet osana kokonaisvaltaista asennuspalvelua.

Syöksyputket

Viimeinen komponentti toimivassa sadevesijärjestelmässä on syöksyputki ja sen eri muotoiset kappaleet. Syöksyputki ottaa kourussa kulkevan veden ja ohjaa sen kohti maata. Osana putkea on myös torvi, joka syöttää veden viemäriin tai sadevesiastiaan. Veden lopullinen valukohde on asiakkaasta kiinni, mutta tyypillisesti vesi ohjataan lähimpään viemäriin. Mutkarakenteita käytetään silloin, kun syöksyputken tulee ohjata valuvesi rännistä kohti viemäriä. Viemärit eivät aina sijaitse suoraan syöksyputken alapuolella ja joskus onkin odotettavissa mutkia matkaan. Meiltä saat monipuoliset peltiset rännit ja syöksytorvet avaimet käteen -periaatteella toimitettuina Pirkan maan alueella.